Rahim Pendarahan - Bagaimana untuk Bantuan Diri Secara semulajadi

Rahim Pendarahan - Bagaimana untuk Bantuan Diri Secara semulajadi

Merawat pendarahan rahim mungkin di luar kemahiran anda sebagai rumah prescriber homeopati, kerana ia boleh dianggap sebagai masalah yang serius. Jika kehilangan darah berlebihan, maka ini memerlukan bantuan profesional. Ia juga mungkin bermakna keguguran terancam.

Tetapi sesetengah wanita mengalami terpancut secara tiba-tiba darah merah cerah kerana tempoh, di antara tempoh, kerana tempoh tetap, atau sebahagian postrum.

Ini adalah di mana anda mungkin boleh untuk membantu diri sendiri.

Ubat homeopati Ipecacuanha mempunyai reputasi yang hebat dalam membantu anda menyelesaikan jenis pendarahan.

Seperti semua ubat-ubatan homeopati, anda perlu dapat melihat perlawanan gejala utama anda kepada mereka ubat. Jadi selain daripada sentiasa mengalir merah terang, darah uncoagulated, anda juga mungkin mengalami loya. Dan bukan sahaja apa-apa loya. Ia boleh menjadi teruk, melumpuhkan dan berterusan. Tanpa bantuan daripada muntah.

Pendarahan juga mungkin lebih buruk daripada mana-mana gerakan.

Ini boleh menjadi satu haid normal bagi sesetengah wanita, walaupun ia jelas tidak adalah satu yang sihat. Dengan mengambil Ipecac, tempoh mereka mungkin normal.

Ramai wanita mengalami pendarahan berterusan pada suatu masa dalam hidup mereka. Tempoh yang hanya tidak mahu berhenti. Ini boleh membawa kepada dehidrasi dan anemia hanya untuk permulaan.

Mereka membawa kepada percaya pembedahan itu, dalam bentuk histerektomi, adalah satu-satunya harapan mereka untuk sembuh.

Ipecacuanha telah menyelamatkan perempuan yang banyak dari pisau pakar bedah. Walau bagaimanapun, anda mungkin memerlukan bantuan homeopati profesional untuk melihat dan membimbing anda melalui proses tersebut. Potensi yang berbeza daripada yang terdapat di kebanyakan rumah menetapkan kit mungkin diperlukan.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar