Anemia Rawatan - Homeopathy Kekal Boleh Menyelesaikan Masalah

Anemia Rawatan - Homeopathy Kekal Boleh Menyelesaikan Masalah

Rawatan anemia adalah lebih baik diselesaikan dengan menangani punca. Banjir sistem anda dengan makanan tambahan besi sintetik dicipta dan terpencil, mungkin kelihatan untuk meningkatkan tahap anda zat besi dalam darah anda. Ia juga boleh membuat anda berasa lebih baik buat sementara waktu.

Tetapi ia tidak mungkin untuk lepas. Lambat laun, atau mungkin secara berterusan, anda akan memerlukan lebih banyak.

Namun, tidak semua orang dengan apa-apa mengalami anemia. Malah ahli-ahli keluarga anda sendiri, yang makan yang sama seperti anda, mungkin tidak mempunyai masalah yang sama. Jadi apa yang berlaku

Jika anda memerlukan rawatan anemia tetap, maka ia menunjukkan bahawa kesihatan anda adalah tidak seimbang. Jika anda makan dengan teruk, ia mungkin bukan daripada kekurangan zat besi dalam diet anda. Ia lebih besar kerana anda tidak boleh menyerap besi.

Tidak mampu untuk menyerap nutrien daripada makanan anda dikenali sebagai malassimilation. Anda mungkin tahu orang-orang yang mengatakan makanan mereka seolah-olah melalui dihadamkan. Mereka benar-benar mengenali makanan yang individu dalam najis mereka.

Anemia anda adalah sama. Badan anda membuang besi, dan bukannya menggunakannya.

Jadi untuk benar-benar sampai ke bahagian bawah masalah ini, anda perlu lebih daripada satu bahagian yang tetap daripada besi sintetik, yang, dengan sendirinya, boleh membawa kepada masalah yang lebih rumit kemudian.

Pertama, anda akan menjadi lebih lebih baik mengambil garam tisu Ferrum phos. Garam tisu adalah persediaan homeopati sangat lemah daripada mineral dan garam yang membentuk tisu kami. Maka mereka berada dalam keseimbangan semula jadi dan boleh dengan mudah diserap dan digunakan oleh badan anda.

Garam tisu tidak akan menimbulkan masalah dan anda tidak boleh lebih dos pada mereka.

Untuk penyelesaian yang lebih mendalam, untuk kekekalan kepada rawatan anemia anda, salah satu yang akan membawa anda kembali ke keseimbangan semulajadi, jadi anda menggunakan besi dalam diet anda, anda lebih baik mendapatkan bantuan homeopati profesional. Homeopati berfungsi dengan mewujudkan semula perintah dalam badan anda. Ia ini menjadi merawat punca, dengan merangsang sistem imun anda, dengan menghapuskan blok yang memegang anda kembali.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar